Code 95 in 1 week halen?

Snel je code 95 halen? Haal het bij ons gemakkelijk in 1 week voor € 840,- all-in, deze prijs is inclusief de verplichte CBR aan- en afmeldkosten t.w.v. €117,- en is btw vrij voor particulieren. Om de code 95 in 1 week te halen dien je 5 cursussen te volgen waarvan minimaal 1 praktijkcursus.

Via onderstaande button plan je deze cursussen direct in. Heb je nog vragen? Neem dan eerst contact met ons op.

Code 95 in 1 week halen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat code 95 in 1 week aanbiedt? Bent u een beginnende chauffeur en wilt u snel beginnen aan uw nieuwe baan als vrachtwagenchauffeur? Wij helpen u daarbij. Bij ons is code 95 in 1 week al te behalen. Zowel theorie en praktijk kunt u bij ons volgen. Wij bieden genoeg cursussen aan en daardoor altijd mogelijk binnen één week. Een volledig pakket kost nu 750 euro. U hoeft op de website alleen maar een gewenste datum in te vullen en de rest regelen wij. Als de inschrijving correct ontvangen is, ontvangt u van ons een code om de omgeving voor e-learning te starten. Dit kan 10 dagen voor aanvang van de cursus.

Code 95 in week, hoe werkt dat?

De code 95 in 1 week cursussen worden gehouden in Wijk en Aalburg (Noord-Brabant) Mensen uit het hele land komen naar ons toe door onze unieke manier van opleiden. Met deze cursussen volg je namelijk maar 2,5 uur per les klassikaal. De rest doe je thuis wanneer het jou uitkomt.

10 dagen voor aanvang van een cursus ontvang je van ons een herinnering om te beginnen aan het online gedeelte. Na het volgen van het online gedeelte volg je het klassikale gedeelte. Om binnen 1 week aan de code 95 te voldoen volg je bij 2 ochtenden theorie.

Totaal kom je dus 2 ochtenden naar ons toe van 07:30 – 12:30 en doordeweeks kom je een keer rijden voor het praktijkgedeelte. Dit kan op een ochtend, middag of avond gepland worden.

Wat zijn de kosten van een code 95 spoedcursus?

De kosten van een volledig code 95 spoedpakket zijn €840,- All-in. De verplichte CBR aan- en afmeldkosten t.w.v. €117,- zijn in de prijs inbegrepen. In dit pakket is ook de praktijktraining inbegrepen. Voor bedrijven hebben wij staffelprijzen, neem contact met ons op voor meer info. Wij zijn aangesloten bij CRKBO, hierdoor kunnen wij btw vrij facturen aan particulieren.

Welke cursussen volg ik met de code 95 in 1 week cursus?

Je kunt zelf kiezen welke cursussen je plant, in het normale pakket zitten de volgende opleidingen:

  • Techniek en veilighed
  • Vernieuwde verkeersregels en actuele verkeerskennis
  • Digitale tachograaf
  • Criminaliteitspreventie
  • Rijoptimalisatie / zuinig rijden

Hoe plan ik de code 95 in 1 week?

Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent hoe het online gedeelte werkt, daarom hebben wij een demo gemaakt. Je kunt in deze demo bekijken hoe je inlogt, hoe gebruiksvriendelijk het werkt en je kunt een stukje inhoud bekijken van een cursus.

>> DEMO BEKIJKEN

Hoe plan ik de code 95 in 1 week?

Via onderstaande button kun je direct alles in plannen. Wordt je liever telefonisch geholpen? Neem dan contact met ons op.

Code 95 in 1 week en meer

Op zoek naar een code 95 in 1 week? Wat zijn de vrijstellingen betreft de code 95? Als u 50 kilometer rondom de standplaats moet rijden, hoeft u niet in het bezit te zijn van code 95. Rijdt u minder dan 12 uur per week voor uw bedrijf? Ook dan is een code 95 niet nodig. Bekijk goed of u in aanmerking komt voor de vrijstellingen. Als u zonder code 95 rijdt, riskeert u een boete van minimaal 800 euro. Ook bent u niet verzekerd bij schade en letsel. U mag ter plaatse ook niet meer verder rijden en moet u eerst code 95 halen. Om deze ellende te voorkomen, kunt u bij ons code 95 in 1 week halen.

Het verloop van de code 95 in 1 week

10 dagen voor aanvang van de cursus ontvangt u een mail waarin de gegevens voor e-learning in staan. Na afronden van het e-learning gedeelte, volgt u op de afgesproken dag het klassikale gedeelte. Hiervoor krijgt u 7 uur. Met een dubbele punten cursus zelfs 14 uur. Dit komt omdat wij de cursussen dan achter elkaar inplannen. Heeft u een bedrijf en heeft u meerdere chauffeurs die willen deelnemen aan de code 95 in 1 week? Wij maken graag voor u een offerte op maat. Wij hebben zelfs al bedrijven gehad waarbij een aantal chauffeurs de cursus gratis mochten volgen, vanwege de subsidie.

Over Cbrcode95.nl

Cbrcode95.nl is onderdeel van Kees de Vaan opleidingen. Kees de Vaan opleidingen is gevestigd in Wijk en Aalburg en hier vindt ook het klassikale deel plaats. Samen met bedrijven stellen wij graag voor u een pakket op maat samen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Komt u code 95 in 1 week halen bij cbrcode95?