heftruck-cursus-code-95

Heftruck cursus code 95

De cursus heftruck voor code 95 kan mee tellen voor 7 uur nascholing en is te volgen met e-learning of regulier. Een hele dag regulier duurt van 08:00 – 15:30 en kan in-company gepland worden vanaf 4 personen. Met 1-3 personen kan de cursus gevolgd worden in onze praktijkhal in Veen.

De e-learning cursus bestaat uit:

  • 4,5 uur e-learning / thuisstudie
  • 2,5 uur klassikale les

De inhoud van de e-learning of reguliere cursussen zijn exact hetzelfde. De eerste 4,5 uur van de cursus is namelijk altijd theorie, en het maakt dus niet uit of een chauffeur deze via e-learning volgt of klassikaal. Twijfel je nog over de e-learning, probeer dan onze demo >>

Via onderstaande button plan je deze cursussen direct in. Heb je nog vragen? Neem dan eerst contact met ons op.

Krijg ik ook een certificaat bij deze cursus heftruck?

Ja, als de theorie en de praktijk voldoende is wordt er een officieel ARBO certificaat uitgegeven wat 5 jaar geldig is.

Kom je bijvoorbeeld uit Limburg? Dan nog is het de moeite om naar ons te rijden. Normaal zit je namelijk 5 dagen in de klas, dit is zonde van de tijd en niet nodig.

Wij hebben docenten door heel Nederland. In-company cursussen zijn mogelijk vanaf 8 personen. Vraag een offerte via onze contactpagina.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een volledig code 95 spoedpakket zijn €840,- All-in. De verplichte CBR aan- en afmeldkosten t.w.v. €117,- zijn in de prijs inbegrepen. De losse training voor de cursus regulier is €230,- en de prijs van een e-learning cursus is €175,-
Ook bij deze trainingen zijn de aan- en afmeldkosten van het CBR inbegrepen.