Heftruck cursus code 95
10 december 2019 
in Blog

Heftruck cursus code 95

Heftruck cursus code 95 volgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De cursus heftruck voor code 95 kan mee tellen voor 7 uur nascholing en is te volgen met e-learning of regulier. Een hele dag regulier duurt van 08:00 – 15:30 en kan in-company gepland worden vanaf 4 personen. Met 1-3 personen kan de cursus gevolgd worden in onze praktijkhal in Veen (Noord-Brabant)

De e-learning cursus bestaat uit:

  • 4,5 uur e-learning / thuisstudie
  • 2,5 uur klassikale les

De inhoud van de e-learning of reguliere cursussen zijn exact hetzelfde. De eerste 4,5 uur van de cursus is namelijk altijd theorie, en het maakt dus niet uit of een chauffeur deze via e-learning volgt of klassikaal. Wil je eerst weten hoe e-learning werkt? Probeer dan onze demo >>

Krijg ik ook een certificaat bij deze cursus heftruck?

Ja, als de theorie en de praktijk voldoende is wordt er een officieel ARBO certificaat uitgegeven wat 5 jaar geldig is. Kom je bijvoorbeeld uit Limburg? Dan nog is het de moeite om naar ons te rijden. Normaal zit je namelijk een hele dag in de klas, dit is zonde van de tijd en niet nodig. Bij ons volg je thuis de e-learning en volg je 2,5 uur klassikale les, daarna heb jij je heftruckcertificaat op zak.

Telt de cursus mee voor praktijk?

Nee, deze cursus telt niet mee voor de praktijk van de code 95. Deze cursus telt voor 7 uur theorie. Je volgt namelijk ook meer theorie dan praktijk. Bij praktijk code 95 is het verplicht om minimaal 2,5 uur met een vrachtwagen te rijden.

Wat zijn de kosten voor deze cursus?

Een losse training kost € 275,- maar je kunt ook voor onze pakketten gaan. Met onze pakketten krijg je korting. Hoe meer cursussen je in één keer plant, des te meer korting. De cursus heftruck code 95 is iets duurder i.v.m. materiaal, certificaat en ARBO pas. Maar het is wel een cursus waar je iets aan hebt, je krijgt immers een certificaat voor 5 jaar. De bijkomende CBR aan- en afmeldkosten bedragen €23,50

Wat is code 95 eigenlijk?

Om beroepschauffeur te blijven dien je 35 uur nascholing te volgen. Als je dit niet doet, mag je niet meer beroepsmatig rijden.

Hoe kan ik de cursus plannen?

De cursus plannen kan gemakkelijk via onderstaande button:

code-95-aanmelden

Over de schrijver
Code95cursus.nl is een onderdeel van Kees de Vaan opleidingen uit Wijk en Aalburg. Al sinds 1964 verzorgen wij opleidingen in de Transport & Logistiek. Ons doel is om de code 95 zo efficiënt mogelijk in te plannen. Dit doen we niet alleen op onze locaties, maar ook in-company bij bedrijven in heel Nederland. Dagelijks werken wij met 15-20 enthousiaste docenten & instructeurs aan het opleiden van mensen.
Reactie plaatsen