CODE 95 E-LEARNING DIE WERKT

Bent u op zoek naar de cursus code 95 e-learning? Bent u op zoek naar een cursus 95 e-learning die u op uw eigen tijd kunt volgen? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van Kees de Vaan. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe u op de juiste manier uw verplichte cursus code 95 kunt behalen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u naast uw huidige werk niet veel tijd over heeft om uren in de schoolbanken te zitten voor het behalen van de verplichte cursus code 95. Kees de Vaan heeft voor u dé oplossing! Wij bieden u een unieke combinatie aan van e-learning en klassikale lessen. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar de juiste nascholing. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en of de methode van code 95 e-learning iets voor u is? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze lespakketten.

De meeste van onze cursussen worden gegeven met e-learning. De voordelen hier van zijn:

  • Verhoging productiviteit van een chauffeur
  • Besparing in reiskosten
  • E-learning is de ideale manier om kennis te vergaren.
  • De kosten zijn van deze cursussen zijn lager t.o.v. reguliere cursussen

Unieke manier voor het behalen van uw code 95 cursus

Snel uw code 95 e-learning halen? Bij Kees de Vaan worden u verschillende lespakketten aangeboden, waaronder een mogelijkheid voor code 95 e-learning. Zo vindt u bij ons de unieke manier van lesgeven door middel van e-learning en slechts 2.5 uur klassikale les. Op deze manier bent u baas over uw eigen tijd en kunt u in uw eigen tempo de lessen volgen. Onze opleidingen zijn te volgen in heel Nederland en wij bieden u verschillende les locaties aan voor de klassikale lessen van 2,5 uur. Op onze website vindt u een ruim overzicht van de locaties. De lange dagen in de klas zijn voorbij!  Voor slechts 150 euro kunt u de cursus code 95 bij Kees de Vaan voltooien. Met 3 dagdelen heeft u de gehele code 95 op zak. Wij werken samen met deskundige instructeurs die op de hoogte zijn van de laatste richtlijnen van de code 95. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Daarom Cbrcod95.nl

  • Lage kosten
  • Flexibel met het inplannen
  • Bespaar enorm op loon- en verleturen
  • Ervaren & deskundige instructeurs
  • Code 95 volgen wanneer het uitkomt

Code 95 voor bedrijven

Cbrcode95.nl is een onderdeel van Kees de Vaan opleidingen. Met bedrijven stemmen wij graag een pakket op maat af. Neem contact met ons op via 0416-693068 of vraag een offerte aan via onderstaande button:

Offerte aanvragen

Meer weten over code 95 e-learning?

Bent u benieuwd of de combinatie e-learning en klassikale lessen iets voor u is? Wilt u meer informatie over onze lespakketten? U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers. Vele cursisten gingen u al voor en werken nu met de juiste papieren op zak. Wordt u onze volgende tevreden cursist die met de juiste papieren zijn werk kan uitvoeren?