Code 95 e-learning
10 november 2019 
in Blog

Code 95 e-learning

Code 95 e-learning? Met code 95 e-learning volg je 20 uur thuis wanneer het jou uitkomt, en 15 uur klassikale bijscholing. Voor elke cursus volg je 4 uur thuis en 3 uur bij ons op locatie.

De makkelijkste en de meeste efficiënte manier van code 95 halen! Bij Code95cursus.nl hebben wij een eigen leeromgeving met cursussen die door echte docenten gemaakt zijn. Op deze manier kunnen wij niet alleen e-learnings maken die voldoen aan de behoefte van de klant, maar deze ook tegen een scherp tarief aanbieden.

Het grote voordeel van e-learning is dat een chauffeur zelf kan kiezen wanneer en waar hij de code 95 volgt. Thuis vanaf de bank, tijdens het wachten bij een losadres of s’avonds in een chauffeurscafe, het kan allemaal. Het enigste wat een chauffeur nodig heeft is een laptop, tablet of telefoon en internet verbinding.

Prijzen code e-learning

Hoe meer cursussen je kiest hoe meer korting! Klik hier om de code 95 kosten te bekijken >>

De voordelen van code 95 e-learning

 • Bijscholing volgen waar en wanneer het jou uitkomt
 • Geen hele dagen meer in de klas
 • Flexibel in te plannen
 • De kosten zijn lager
 • Besparing op loon- en verleturen
 • Geen vrije dagen nodig

Ik heb geen ervaring met computers, kan ik de cursussen ook met e-learning volgen?

Dat is geen probleem, de online leeromgeving is namelijk zeer gebruiksvriendelijk. Om dit te laten zien hebben wij een demo gemaakt. In deze demo kun je zien hoe makkelijk het werkt.

Code 95 via e-learning, hoe lang kan dit nog?

Goed nieuws, code 95 volgen met e-learning blijft mogelijk. Het is ook echt iets van deze tijd, dus het zou vreemd zijn als dit afgeschaft zou worden door het CBR.

Dubbele punten cursussen

Met de dubbele punten cursussen plannen we 2 code 95 e-learning cursussen achter elkaar. Thuis volg je 2 cursussen van 4,5 uur wanneer het jou uitkomt, de overige 2,5 uur per cursus volg je bij ons in de klas. Op deze manier kun je in één ochtend 14 uur code 95 halen.

Dit betekend dat je met 3 dagdelen de gehele code 95 kan halen. Dit kan bijvoorbeeld door 2 zaterdagochtenden theorie te volgen plus een avondje rijden voor de praktijk

Praktijk via code 95 e-learning, kan dat?

Ja dat kan zeker. Je volgt 4 uur thuis of op je werk, en de andere 3 uur plannen we naar eigen wens in op een ochtend, middag of avond.

Wanneer heb je code 95 nodig?

Wanneer je als chauffeur beroepsmatig rijdt heb je altijd code 95 nodig. Ook al rij je minder dan 12 uur per week.

Welke cursussen bieden jullie aan met e-learning?

Wij bieden 10 verschillende e-learning cursussen aan:

 • Vernieuwde verkeersregels en actuele verkeerskennis
 • Digitale tachograaf
 • Lading zekeren
 • Criminaliteitspreventie
 • Sociale veiligheid en omgaan met agressie
 • Fysieke belasting
 • Techniek en Veiligheid
 • Heftruck
 • Het Nieuwe Rijden
 • Defensief rijden

 

code-95-aanmelden

Code 95 e learning bij Code 95 Cursus.nl

Ben je op zoek naar een code 95 e learning? Is je licentie toe aan vervanging of moet je voor de eerste keer de cursus code 95 volgen? Bij Kees de Vaan ben je aan het juiste adres. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat je onder werktijd geen tijd hebt om een cursus te volgen of daar vrije dagen voor op te offeren. Wij bieden je daarom de mogelijkheid aan om via een code 95 e learning de juiste code 95 cursus te volgen. Ben je benieuwd naar de passende mogelijkheden voor jouw gewenste code 95 e learning?  Wij nodigen je graag uit om eens een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen door ons ruime aanbod en de mogelijkheden voor het online volgen van de cursus code 95. 

Code 95 e learning: regel vanuit huis jouw code 95!

Vanuit huis jouw code 95 halen? Het kan met onze code 95 e learning! Kees de Vaan biedt al jarenlang diverse code 95 cursussen aan in heel Nederland. In de afgelopen jaren hebben vele beroepschauffeurs ons weten te vinden en zij hebben nu de verplichte papieren op zak. In de loop van de tijd zijn de richtlijnen en maatregelen veranderd en is het van groot belang dat u tijdig de juiste certificaten haalt. Vele beroepschauffeurs zijn je al voor gegaan en zij kunnen veilig hun beroep uitoefenen. Alle opleidingen van Kees de Vaan zijn te volgen in het gehele land. De lange lesdagen in een lokaal zijn voorbij! Met 3 dagdelen heb je de gehele code 95 op zak. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om via e learning de cursus te volgen; makkelijker kan het niet. Wij bieden je een unieke combinatie aan van minimale klassikale lessen en e-learning. Je code 95 cursus haal je bij ons met slechts 2,5 uur klassikale les. Daarnaast bieden wij je een unieke manier van nascholing aan tegen zeer scherpe prijzen. Wij bieden je ook de mogelijkheid aan om de cursus in company te volgen.

Meer informatie over code 95 e learning?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij hebben om de code 95 e learning te volgen? Ben je benieuwd naar de kosten en wil je weten waar wij onze cursussen aanbieden in Nederland. Neem een kijkje op onze website en plan direct een bijscholing of een code 95 e learning in bij één van onze deskundige instructeurs. Onze cursussen zijn te volgen voor slechts 150 euro! Wij zien je aanvraag voor een code 95 e learning bij Kees de Vaan graag tegemoet. 

Over de schrijver
Code95cursus.nl is een onderdeel van Kees de Vaan opleidingen uit Wijk en Aalburg. Al sinds 1964 verzorgen wij opleidingen in de Transport & Logistiek. Ons doel is om de code 95 zo efficiënt mogelijk in te plannen. Dit doen we niet alleen op onze locaties, maar ook in-company bij bedrijven in heel Nederland. Dagelijks werken wij met 15-20 enthousiaste docenten & instructeurs aan het opleiden van mensen.
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down