Code 95 in 1 week

Code 95 in 1 week halen? Haal het bij ons gemakkelijk in 1 week voor € 722,- (btw vrij voor particulieren)
Om de code 95 in 1 week te halen dien je 5 cursussen te volgen waarvan minimaal 1 praktijkcursus.

Via onderstaande button plan je deze cursussen direct in:

code-95-aanmelden

Ben je op zoek naar een bedrijf dat code 95 in 1 week aanbiedt? Wij helpen je daarbij. Bij ons is code 95 in 1 week al te behalen. Zowel theorie en praktijk kun je bij ons volgen. Wij bieden genoeg cursussen aan en daardoor altijd mogelijk binnen één week. Als de inschrijving ontvangen is, sturen we je een uitnodiging om met de e-learning te starten.

Code 95 in 1 week, hoe werkt dat?

De code 95 in 1 week cursussen worden gehouden in Wijk en Aalburg (Noord-Brabant) Mensen uit het hele land komen naar ons toe door onze unieke manier van opleiden. Met deze cursussen volg je namelijk maar 2,5 uur per les klassikaal. De rest doe je thuis wanneer het jou uitkomt.

10 dagen voor aanvang van een cursus ontvang je van ons een herinnering om te beginnen aan het online gedeelte. Na het volgen van het online gedeelte volg je het klassikale gedeelte. Om binnen 1 week aan de code 95 te voldoen volg je bij 2 ochtenden theorie.

Totaal kom je dus 2 ochtenden naar ons toe van 07:30 – 12:30 en doordeweeks kom je een keer rijden voor het praktijkgedeelte. Dit kan op een ochtend, middag of avond gepland worden.

Wat zijn de kosten van de code 95?

De kosten van een volledig code 95 spoedpakket zijn €722,-. De verplichte CBR aan- en afmeldkosten t.w.v. € 23,50 per cursus. In dit pakket is ook de praktijktraining inbegrepen. Voor bedrijven hebben wij staffelprijzen, neem contact met ons op voor meer info. Wij zijn aangesloten bij CRKBO, hierdoor kunnen wij btw vrij facturen aan particulieren.

Welke cursussen kun je volgen?

Je kunt zelf kiezen welke cursussen je plant, in het normale pakket zitten de volgende opleidingen:

  • Techniek en veiligheid
  • Vernieuwde verkeersregels en actuele verkeerskennis
  • Digitale tachograaf
  • Criminaliteitspreventie
  • Rijoptimalisatie / zuinig rijden

Hoe werkt het thuisgedeelte wat ik moet volgen?

Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent hoe het online gedeelte werkt, daarom hebben wij een demo gemaakt. Je kunt in deze demo bekijken hoe je inlogt, hoe gebruiksvriendelijk het werkt en je kunt een stukje inhoud bekijken van een cursus.

>> DEMO BEKIJKEN

Vrijstelllingen code 95

Als je 50 kilometer rondom de standplaats moet rijden, hoef je niet in het bezit te zijn van code 95. Rij je minder dan 12 uur per week beroepsmatig, dan moet je code 95 hebben. Dit is namelijk veranderd sinds 2019. Rij je alleen hobbymatig, of bij de brandweer? Dan is de code 95 ook niet verplicht. Als je beroepsmatig rijdt is de code 95 in principe altijd verplicht.

Als je zonder code 9595 rijdt, riskeer je een boete van € 800,-. Ook ben je niet verzekerd bij schade en letsel. Je mag ter plaatse ook niet meer verder rijden en je moet alsnog  de code 95 halen. Om deze ellende te voorkomen, kun je bij ons code 95 in 1 week halen.

Hoe kan ik me aanmelden?

Dit kan via onderstaande link:

code-95-aanmelden

Over de schrijver
Code95cursus.nl is een onderdeel van Kees de Vaan opleidingen uit Wijk en Aalburg. Al sinds 1964 verzorgen wij opleidingen in de Transport & Logistiek. Ons doel is om de code 95 zo efficiënt mogelijk in te plannen. Dit doen we niet alleen op onze locaties, maar ook in-company bij bedrijven in heel Nederland. Dagelijks werken wij met 15-20 enthousiaste docenten & instructeurs aan het opleiden van mensen.
Reactie plaatsen