praktijkdag-code-95

Praktijkdag code 95 plannen?

Om aan de code 95 te voldoen dien je minimaal één praktijkcursus te volgen. Dit kan in een hele dag met 2 personen, of met thuisstudie. Een aanrader zijn de cursussen met thuisstudie, met deze cursussen volg je 4,5 uur thuis vanaf je bank en krijg je 2,5 uur praktijktraining. Op deze manier bespaar je op verleturen en kosten.

Welke cursussen kun je volgen voor code 95 praktijk?

Er zijn diverse trainingen zoals het nieuwe rijden, BBS (Behaviour Based Safety), rijoptimalisatie, en schadepreventie. De cursus die het meest gevolgd wordt is de cursus het nieuwe rijden. Met deze brandstofbesparende cursus worden er doorgaans besparingen gehaald tussen de 7 en 15%. Dit leidt niet alleen tot een kostenbesparing in brandstof, maar ook in onderhoud.

Wat zijn de kosten van een code 95 praktijkdag?

Onze losse cursussen regulier of met e-learning kosten €300,- per persoon. De CBR aan- en afmeldkosten t.w.v. €23,50 zijn in de prijs inbegrepen. De prijs is gebaseerd op het rijden met eigen auto en kan afgesproken worden naar wens. Voor bedrijven hebben wij staffelprijzen, neem contact met ons voor meer info.

Praktijk code 95 plannen en geen eigen auto?

Geen probleem, voor een kleine meerprijs (€34,-) is het mogelijk om een auto van ons te gebruiken. Je rijdt dan in een DAF XF (handgeschakeld) of met een Merceds Actros (automaat)

vanaf-wanneer-code-95-verplicht

Dit is de makkelijkste manier om code 95 praktijk te behalen

De code 95 gaat op de schop. Waarschijnlijk is het alleen dit jaar nog mogelijk om het grootste gedeelte van de les thuis te volgen. De cursus volg je gemakkelijk op laptop, tablet of telefoon. Ook wanneer je niet handig bent met computers is deze les gemakkelijk te volgen. De online leeromgeving is namelijk erg gebruiksvriendelijk. Boek nu direct een cursus in!