Code 95 halen

Wil je de cursus code 95 halen? Wil je binnen een korte tijd de code 95 halen zonder dat het al te veel tijd kost? Dan heten we je bij Kees de Vaan opleidingen van harte welkom. Wij bieden je de mogelijkheid aan om binnen 3 dagdelen de juiste code 95 cursus te behalen tegen een zeer scherpe prijs. Je kunt de cursus in company volgen, klassikaal en via e-learning. De mogelijkheden zijn divers en voor iedereen zit er wel de geschikte manier bij. Bij Kees de Vaan ben je aan het juiste adres voor professionele code 95 cursussen. Ben je benieuwd of wij de juiste cursus aan kunnen bieden? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en plan direct een cursus code 95 halen in. Voor het behalen van een nascholing of de cursus code 95 op korte termijn ben je bij Kees de Vaan aan het juiste adres.

code-95-aanmelden

Code 95 halen: snel, betrouwbaar en betaalbaar!

Direct jouw code 95 halen? Het kan! Kees de Vaan biedt al jarenlang diverse code 95 cursussen aan tegen zeer betaalbare prijzen. Al vanaf 150 euro kun je bij ons een cursus code 95 volgen en jouw code 95 halen. Vele beroepschauffeurs gingen je al voor en zij  hebben tegenwoordig altijd de benodigde papieren op zak om de weg op de mogen. Het is erg belangrijk dat je regelmatig de nascholing volgt. In de loop van de jaren zijn de maatregelen en richtlijnen aangescherpt of veranderd. Wil je niet dagenlang in de klas zitten om de cursus code 95 te behalen? Kees de Vaan biedt jou de mogelijkheid aan om binnen een paar dagen de cursus succesvol af te ronden. Wij bieden je een unieke combinatie aan van minimale klassikale lessen en e-learning. Je code 95 cursus behaal je bij Kees de Vaan met slechts 2,5 uur klassikale les. Alle opleidingen van Kees de Vaan zijn te volgen in het gehele land. Je kunt bij ons de cursus online, via e-learning of in company volledig afronden.

code-95-spoed

Meer weten over code 95 halen?

Wil je meer weten over het behalen van de cursus code 95? Wil je binnen een korte tijd de code 95 halen zonder dat het je veel vrije dagen kost? Bij Kees de Vaan bieden wij jou dé oplossing aan. Op onze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om je in te kunnen schrijven voor een nascholing of voor de eerste cursusdag. Wij zien je aanvraag graag tegemoet.

Over de schrijver
Code95cursus.nl is een onderdeel van Kees de Vaan opleidingen uit Wijk en Aalburg. Al sinds 1964 verzorgen wij opleidingen in de Transport & Logistiek. Ons doel is om de code 95 zo efficiënt mogelijk in te plannen. Dit doen we niet alleen op onze locaties, maar ook in-company bij bedrijven in heel Nederland. Dagelijks werken wij met 15-20 enthousiaste docenten & instructeurs aan het opleiden van mensen.
Reactie plaatsen