Code 95 in 2 dagen
10 november 2019 
in Blog

Code 95 in 2 dagen

Code 95 in 2 dagen? Dat kan toch helemaal niet? Toch is dit wel zo! Met onze unieke manier van opleiden kun jij in 2 dagen je gehele code 95 halen. Deze cursussen werken met thuisstudie. Het grootste gedeelte van de cursussen volg je thuis, onderweg of op je werk.

Deze cursussen bestaan uit:

  • 4,5 uur e-learning / thuisstudie
  • 2,5 uur klassikale les

Als we 2 cursussen achter elkaar plannen (2 x 2,5 uur) haal je binnen een ochtend 14 uur nascholing code 95. Wanneer je 2 van deze ochtenden theorie volgt, en je plant het rijden er nog een keer bij in op een ochtend, middag of avond dan voldoe je aan je code 95. Dit is de ideale manier om je code 95 te halen!

Waar kan ik deze code 95 in 2 dagen volgen?

De code 95 in 2 dagen volg je in Wijk en Aalburg (Noord-Brabant) Mensen uit het hele land komen naar ons toe om het klassikale gedeelte bij ons te volgen.Kom je bijvoorbeeld uit Limburg? Dan nog is het de moeite om naar ons te rijden. Normaal zit je namelijk 5 dagen in de klas, dit is zonde van de tijd en niet nodig.

Wij hebben docenten door heel Nederland. In-company cursussen zijn mogelijk vanaf 8 personen. Vraag een offerte via onze contactpagina.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een volledig code 95 spoedpakket zijn €722,- In dit pakket is ook de praktijktraining inbegrepen. Voor bedrijven hebben wij staffelprijzen, neem contact met ons op voor meer info. Wij zijn aangesloten bij CRKBO, hierdoor kunnen wij btw vrij facturen aan particulieren.

Welke cursussen worden gegeven?

In het normale pakket zitten de volgende opleidingen:

  • Techniek en veilighed
  • Vernieuwde verkeersregels en actuele verkeerskennis
  • Digitale tachograaf
  • Criminaliteitspreventie
  • Rijoptimalisatie / zuinig rijden

Natuurlijk is het ook mogelijk om hier andere cursussen bij te plannen zoals BHV, VCA, heftruck, ADR etc.

Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent hoe het online gedeelte werkt, daarom hebben wij een demo gemaakt. Je kunt in deze demo bekijken hoe je inlogt, hoe gebruiksvriendelijk het werkt en je kunt een stukje inhoud bekijken van een cursus.

>> DEMO BEKIJKEN

De versnelde code 95 op eigen locatie?

Als bedrijf een e-learning training plannen? Kies dan voor een training met e-learning. Op deze manier zijn de chauffeurs maar 2,5 uur van de werkvloer of hebben ze nog iets aan hun vrije zaterdag.

Vaak worden de cursussen op zaterdag gepland, en e-learning blijkt erg effectief te zijn. Op wens van de klant kunnen wij namelijk onderwerpen toevoegen in de e-learning cursus. Bepaalde problemen die voorkomen in de transport en logistiek sector kunnen we zo goed onder de aandacht brengen van de chauffeurs.

Om een cursus te plannen op eigen locatie neem contact met ons op, we maken graag een offerte op maat.

code-95-aanmelden

 

 

Over de schrijver
Code95cursus.nl is een onderdeel van Kees de Vaan opleidingen uit Wijk en Aalburg. Al sinds 1964 verzorgen wij opleidingen in de Transport & Logistiek. Ons doel is om de code 95 zo efficiënt mogelijk in te plannen. Dit doen we niet alleen op onze locaties, maar ook in-company bij bedrijven in heel Nederland. Dagelijks werken wij met 15-20 enthousiaste docenten & instructeurs aan het opleiden van mensen.
Reactie plaatsen