Code 95 spoed

Ben je op zoek naar een bedrijf dat code 95 spoed regelt? Dan moet je bij code95cursus.nl zijn! Wij organiseren elke week cursussen. Je haalt de code 95 bij ons in 1-2 weken.

Hoe snel haal ik het dan?

Je haalt de code 95 bij ons in 3 dagdelen. In totaal volg je 2 ochtenden theorie en 1 dagdeel praktijk. Je hoeft dus maar 3 keer naar ons te komen in plaats van 5 keer. Met reguliere cursussen volg je namelijk 1 cursus per dag. Bij ons niet, wij plannen de cursussen met e-learning. Dit is de meest efficiënte manier van code 95 halen.

Op deze manier plannen we 2 cursussen per dag. Je volgt dus 2 ochtenden theorie en bijvoorbeeld 1 avond praktijk. Op deze manier heb je in 1,5 dag je code 95 op zak en mag je weer beroepsmatig rijden.

Wanneer is code 95 verplicht?

Zonder code 95 mag je als beroepschauffeur niet de weg op. Wij helpen je op weg met het behouden of opnieuw te halen van je vakbekwaamheidscode. Bij ons kun je de code 95 halen in slechts 2 dagen! Dit houdt in dat je maar 15 uur klassikale les hoeft te volgen op locatie om code 95 te behalen.

Wij bieden je een unieke combinatie aan van e-learning en klassikale lessen, zodat je geen hele dagen in een klaslokaal hoeft te zitten. Met drie dagdelen heb je de gehele code 95 op zak en kun je weer aan de slag gaan als beroepschauffeur.

code-95-aanmelden

Waar zijn deze code 95 spoedcursussen?

Deze spoedcursus is in Wijk en Aalburg (Noord-Brabant) Mensen uit het hele land komen naar ons toe door onze unieke manier van opleiden. Met deze spoedcursussen volg je namelijk het grootste gedeelte van de les thuis op laptop, tablet of telefoon. De rest van de uren volg je bij ons klassikaal.

De cursussen plannen we achter elkaar zodat je maar 3 keer naar ons toe hoeft te komen. Je komt 2 keer een ochtend les volgen voor de theorie 1 keer voor de praktijk. Zo heb je in 3 dagdelen je volledige code 95 weer op zak.

code-95-spoed

Wat zijn de kosten van een code 95?

De kosten van een volledig code 95 spoedpakket zijn €722,- De verplichte CBR aan- en afmeldkosten zijn € 23,50. In dit pakket is ook de praktijktraining inbegrepen. Voor bedrijven hebben wij staffelprijzen, neem contact met ons op voor meer info. Wij zijn aangesloten bij CRKBO, hierdoor kunnen wij btw vrij facturen aan particulieren.

Praktijk code 95 plannen en geen eigen auto?

Geen probleem, voor een kleine meerprijs (€34,-) is het mogelijk om een auto van ons te gebruiken. Je rijdt dan in een DAF XF (handgeschakeld) of met een Merceds Actros of DAF XF (automaat)

Hoe werken deze spoedcursussen?

Op zaterdagen geven wij altijd dubbele punten cursussen. Je volgt per cursus 4,5 uur thuis vanaf de bank en 2,5 uur bij ons in de klas. Met de dubbele punten cursussen plannen we twee van deze cursussen achter elkaar. Op deze manier haal je in één ochtend 14 uur voor de code 95.

Het online gedeelte wat je thuis moet volgen is gebruiksvriendelijk en voor iedereen geschikt.

Code 95 en meer

Naast dat je de code 95 spoed bij ons kunt halen, bieden wij ook meer dan 25 opleidingen aan bij code95cursus.nl ADR, VCA, BHV en EHBO-cursussen zijn bij ons ook mogelijk. Heb je interesse in één of meerdere cursussen en wil je deze met elkaar combineren? Dat kan ook! Zo hoef je maar een aantal keer heen en weer te rijden en zorgen wij ervoor dat de cursussen na elkaar gegeven worden.

Bij ons ben je aan het juiste adres als het gaat over rijopleidingen, beroepsopleidingen, logistieke opleidingen, en veiligheidscursussen. Voor de code 95 cursus beschikken wij over deskundige trainingen die voldoen aan de eisen van SOOB en CBR. Heb je een bedrijf en ben je lid van SOOB, dan kun je tot wel 550 euro subsidie krijgen via SOOB om code 95 te behalen.

Over ons

Code95cursus.nl is onderdeel van Kees de Vaan opleidingen. Kees de Vaan opleidingen bestaat al sinds 1964 en heeft sinds die tijd meer dan 50.000 geslaagden. Wij geven opleidingen door heel Nederland op het gebied van code 95. Het grote succes van onze opleidingen zit hem in de prijs- kwaliteitsverhouding, persoonlijke benadering en professionele begeleiding vanuit ons. Wij nemen de tijd voor jou! Je bent bij ons geen nummer. Vraag vrijblijvend advies over de verschillende opleidingen en mogelijkheden. Zien wij je binnenkort voor de code 95 spoed opleiding?

Over de schrijver
Code95cursus.nl is een onderdeel van Kees de Vaan opleidingen uit Wijk en Aalburg. Al sinds 1964 verzorgen wij opleidingen in de Transport & Logistiek. Ons doel is om de code 95 zo efficiënt mogelijk in te plannen. Dit doen we niet alleen op onze locaties, maar ook in-company bij bedrijven in heel Nederland. Dagelijks werken wij met 15-20 enthousiaste docenten & instructeurs aan het opleiden van mensen.
Reactie plaatsen