Slider
code-95-spoed

Code 95 spoed halen?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat code 95 spoed regelt? Zonder code 95 mag u als beroepschauffeur niet de weg op. Wij helpen u op weg met het behouden of opnieuw te halen van uw vakbekwaamheidscode. Code 95 spoed halen is bij ons mogelijk. Bij ons kunt u code 95 al halen in slechts 2 dagen! Dit houdt in dat u maar 12,5 uur klassikale les hoeft te volgen op locatie om code 95 te behalen. Wij bieden u een unieke combinatie aan van e-learning en klassikale lessen, zodat u geen hele dagen in een klaslokaal hoeft te zitten. Met drie dagdelen heeft u de gehele code 95 op zak en kunt u weer aan de slag gaan als beroepschauffeur. Wij hebben les locaties door heel Nederland en u bent zo op een locatie om de nascholing te halen.

Via onderstaande button plan je deze cursussen direct in. Heb je nog vragen? Neem dan eerst contact met ons op.

Waar zijn deze code 95 spoedcursussen?

Deze spoedcursus is in Wijk en Aalburg (Noord-Brabant) Mensen uit het hele land komen naar ons toe door onze unieke manier van opleiden. Met deze spoedcursussen volg je namelijk het grootste gedeelte van de les thuis op laptop, tablet of telefoon. De rest van de uren volg je bij ons klassikaal.

De cursussen plannen we achter elkaar zodat je maar 3 keer naar ons toe hoeft te komen. Je komt 2 keer een ochtend les volgen voor de theorie 1 keer voor de praktijk. Zo heb je in 3 dagdelen je volledige code 95 weer op zak.

Wat zijn de kosten van een code 95 spoedcursus?

De kosten van een volledig code 95 spoedpakket zijn €840,- All-in. De verplichte CBR aan- en afmeldkosten t.w.v. €117,- zijn in de prijs inbegrepen. In dit pakket is ook de praktijktraining inbegrepen. Voor bedrijven hebben wij staffelprijzen, neem contact met ons op voor meer info. Wij zijn aangesloten bij CRKBO, hierdoor kunnen wij btw vrij facturen aan particulieren.

Praktijk code 95 plannen en geen eigen auto?

Geen probleem, voor een kleine meerprijs (€34,-) is het mogelijk om een auto van ons te gebruiken. Je rijdt dan in een DAF XF (handgeschakeld) of met een Merceds Actros (automaat)

Hoe werken deze spoedcursussen?

Op zaterdagen geven wij altijd dubbele punten cursussen. Je volgt per cursus 4,5 uur thuis vanaf de bank en 2,5 uur bij ons in de klas. Met de dubbele punten cursussen plannen we twee van deze cursussen achter elkaar. Op deze manier haal je in één ochtend 14 uur voor de code 95.

Het online gedeelte wat je thuis moet volgen is gebruiksvriendelijk en voor iedereen geschikt. Wil je weten wanneer de cursussen zijn? Klik dan op onderstaande button:

Code 95 spoed  en meer

Naast dat u code 95 spoed bij ons kunt halen, bieden wij ook meer dan 25 opleidingen aan bij Kees de Vaan rijopleiding. ADR, VCA, BHV en EHBO-cursussen zijn bij ons ook mogelijk. Heeft u interesse in één of meerdere cursussen en wilt u deze met elkaar combineren? Dat kan ook! Zo hoeft u maar een aantal keer heen en weer te rijden en zorgen wij ervoor dat de cursussen na elkaar gegeven worden. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat over rijopleidingen, beroepsopleidingen, logistieke opleidingen, veiligheidscursussen en voor het halen van uw vaarbewijs. Voor de code 95 cursus beschikken wij over deskundige trainingen die voldoen aan de eisen van SOOB en CBR. Heeft u een bedrijf en bent u lid van SOOB, dan kunt u tot wel 550 euro subsidie krijgen via SOOB om code 95 te behalen.

Code 95 spoed bij Cbrcode95.nl

Cbrcode95.nl is onderdeel van Kees de Vaan opleidingen. Kees de Vaan opleidingen bestaat al sinds 1964 en heeft sinds die tijd meer dan 50.000 geslaagden. Wij geven opleidingen door heel Nederland op het gebied van code 95. Het grote succes van onze opleidingen zit hem in de prijs- kwaliteitsverhouding, persoonlijke benadering en professionele begeleiding vanuit ons. Wij nemen de tijd voor u en daarom slaagt u sneller bij ons. U bent geen nummer, maar wij weten wie wij lesgeven. Vraag vrijblijvend advies over de verschillende opleidingen en mogelijkheden. Zien wij u binnenkort voor code 95 spoed verschijnen bij cbrcode95.nl?