Code 95 verlengen

Code 95 verlengen? Dat kunnen wij voor je verzorgen. Om de code 95 verlengen dient er nascholing gevolgd te worden. Om de code 95 te verlengen dien je totaal 5 cursussen van 7 uur te volgen. Dit betekent 5 dagen lang school volgen.. Maar daar hebben wij een oplossing voor:

“Code 95 halen met slechts 2,5 uur klassikale les”

Misschien heb je wel eens van e-learning gehoord. E-learning betekent online leren. Met de cursussen die wij aanbieden volg je 4,5 uur thuis wanneer het jou uitkomt. Deze e-learning volg je op je laptop, tablet of pc. Het voordeel hiervan is dat je daarna nog maar 2,5 uur klassikale les hoeft te volgen. Op deze manier zit je geen dagen lang meer in de klas.

En wat als ik deze cursussen gedaan heb?

Na het volgen van de cursussen kun je de code op het rijbewijs laten zetten. Je krijgt dan een code achter op het rijbewijs wat 5 jaar geldig is. Wil je na 5 jaar blijven chaufferen? Dan moet je voor die tijd zorgen dat je opnieuw 5 cursussen gevolgd hebt. Als je dit niet doet wordt de code niet verlengd en mag je niet meer beroepsmatig rijden.

Hier zie je een foto van een code 95 aanduiding die inmiddels verlopen is:

code-95-verlengen

Hoe kan ik deze cursussen inplannen en waar worden ze gehouden?

De cursussen worden gehouden in Wijk en Aalburg (Noord-Brabant) Wijk en Aalburg ligt tussen Den Bosch en Waalwijk.

code-95-aanmelden

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie, als je nog vragen hebt neem contact met ons op.

Over de schrijver
Code95cursus.nl is een onderdeel van Kees de Vaan opleidingen uit Wijk en Aalburg. Al sinds 1964 verzorgen wij opleidingen in de Transport & Logistiek. Ons doel is om de code 95 zo efficiënt mogelijk in te plannen. Dit doen we niet alleen op onze locaties, maar ook in-company bij bedrijven in heel Nederland. Dagelijks werken wij met 15-20 enthousiaste docenten & instructeurs aan het opleiden van mensen.
Reactie plaatsen