Code 95 opleidingen

Haal je code 95 in slechts 3 dagdelen

Enorme tijdsbesparing

Ten opzichte van reguliere code 95
code-95-reiskostenbesparing

Reiskostenbesparing

We plannen 2 cursussen per dag
code-95-e-learning-besparing

In je eigen tijd

Bespaar op loon- en verleturen

Enorme tijdsbesparing

Ten opzichte van reguliere code 95
code-95-reiskostenbesparing

Reiskostenbesparing

We plannen 2 cursussen per dag
code-95-e-learning-besparing

In je eigen tijd

Bespaar op loon- en verleturen

cbr-code-95

Code 95 opleidingen in 1 dagdeel.?

Bent u op zoek naar code 95 opleidingen? Bent u op zoek naar de volledige code 95 opleidingen of bent u op zoek naar nascholing? Bij Kees de Vaan bent u aan het juiste adres. U vindt bij ons een ruim aanbod van code 95 opleidingen maar ook voor nascholing bent u bij ons aan het juiste adres. Na 5 jaar is het weer tijd om uw code 95 cursus te herhalen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u weinig zin heeft om dagen in de schoolbanken door te brengen. Kees de Vaan biedt u de mogelijkheid aan om op een unieke manier uw nascholing en volledige opleiding code 95 te behalen. Bent u benieuwd hoe u dat kunt doen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de mogelijkheden die wij aanbieden. Als u op zoek bent naar code 95 opleidingen bent u bij ons aan het juiste adres.

De meeste van onze cursussen worden gegeven met e-learning. De voordelen hier van zijn:

  • Verhoging productiviteit van een chauffeur
  • Besparing in reiskosten
  • E-learning is de ideale manier om kennis te vergaren.
  • De kosten zijn van deze cursussen zijn lager t.o.v. reguliere cursussen


code-95-e-learning

Meer weten over code 95 halen

Op zoek naar code 95 opleidingen? Moet u zelf de cursus betalen of betaalt de werkgever de cursus? Bij ons kost een cursus slechts 150 euro inclusief aan- en afmeldkosten, omdat deze grotendeels via e-learning worden gevolgd. De grote voordelen om een gedeelte via e-learning te volgen is dat de productiviteit van een chauffeur omhoog gaat en dat u enorm bespaart in de reiskosten. E-learning wordt ook wel gezien als de ideale manier om kennis te vergaren. De kosten van deze cursus zijn ook lager ten opzichte van reguliere cursussen. Allemaal voordelen waarom u kunt kiezen voor code 95 opleidingen bij ons.


Schrijf je direct online in..!

Wat kost de code 95 opleidingen

2 cursussen

code-95-2-cursussen
€ 280,-

14 uur code 95

3 cursussen

€ 420,-
21 uur code 95

4 cursussen

€ 560,-
28 uur code 95

Code 95 pakket

code-95-volledig-pakket
€ 885,-
35 uur code 95

Wat kosten de code 95 opleidingen

2 cursussen

code-95-2-cursussen
€ 280,-

14 uur code 95

3 cursussen

€ 420,-
21 uur code 95

4 cursussen

€ 560,-
28 uur code 95

Code 95 pakket

code-95-volledig-pakket
€ 885,-
35 uur code 95
Ideaal! Ik zag eerst op tegen het volgen van les op de computer, maar het is mij uitstekend bevallen.
dick-code-95
Dick van Dieweren
Het mooiste is dat de chauffeurs in eigen tijd 20 van de 35 nascholingsuren kunnen behalen. 
Henk Zandstra
Met 2 ochtenden theorie en 1 avond praktijk de code 95 weer gehaald. Kan ik weer 5 jaar vooruit!
Johan West

Start nu direct met de code 95!

Code 95 opleidingen halen

Ben je op zoek naar een code 95 opleidingen? Is het tijd voor een nascholing of is het belangrijk dat je op korte termijn de juiste code 95 opleidingen behaalt voor beroepschauffeur? Bij Kees de Vaan Opleidingen ben je aan het juiste adres. Wij bieden je graag onze diverse code 95 opleidingen aan. Bij Kees de Vaan bieden wij jou de mogelijkheid aan om via e-learning de code 95 cursus te behalen. Wij bieden al jarenlang diverse code 95 opleidingen aan tegen betaalbare prijzen. Het is erg belangrijk dat je met de juiste papieren en licenties de weg op gaat als beroepschauffeur. Wij weten als geen ander hoe wij jou de beste cursus code 95 kunnen laten behalen. Wij werken met professionele en deskundige instructeurs. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen door ons ruime aanbod. 

Code 95 opleidingen bij Code 95 Cursus.nl

De code 95 opleidingen van Kees de Vaan kunnen in company gegeven worden maar ook via e-learning. Met e-learning kun jij zelf bepalen welke dag jou het beste uitkomt. De regels veranderen doorlopend en het is erg belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Bij ons kun je Code 95 opleidingen behalen in slechts 2 dagen! De lange dagen in een klaslokaal zijn voorbij. Wij bieden je een unieke combinatie aan van minimale klassikale lessen en thuis leren. Daardoor kun je binnen 3 dagdelen de code 95 opleidingen behalen. Ook de nascholing kun je bij ons snel regelen. De code 95 cursus behaal je met 2,5 uur klassikale les. Daarnaast bieden wij je een unieke manier van nascholing aan tegen zeer scherpe prijzen. Kees de Vaan beschikt over diverse les locaties in heel Nederland. Wij werken met deskundige instructeurs die graag met jou aan de slag gaan. 

Meer weten over onze code 95 opleidingen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw code 95 opleidingen of de professionele nascholing van Kees de Vaan? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op de website. Daarnaast kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere vragen. De unieke cursussen voor de code 95 opleidingen zijn bij ons te volgen voor slechte 150 euro! Wij zien jou aanvraag voor de code 95 opleidingen graag tegemoet. Bij Kees de Vaan ben je aan het juiste adres om de noodzakelijke cursussen als beroepschauffeur te volgen!