Code 95 Limburg

Ga voor onze dubbele punten dagen!

Enorme tijdsbesparing

Ten opzichte van reguliere code 95
code-95-reiskostenbesparing

Reiskostenbesparing

We plannen 2 cursussen per dag
code-95-e-learning-besparing

In je eigen tijd

Bespaar op loon- en verleturen

Enorme tijdsbesparing

Ten opzichte van reguliere code 95
code-95-reiskostenbesparing

Reiskostenbesparing

We plannen 2 cursussen per dag
code-95-e-learning-besparing

In je eigen tijd

Bespaar op loon- en verleturen

cbr-code-95

Code 95 Limburg specialist

Veel mensen uit Limburg weten de weg al te vinden naar code95cursus.nl! Er is namelijk geen enkele andere opleider in heel Limburg en omstreken die de code 95 opleidingen op deze manier aanbiedt.

Met deze unieke manier van nascholing volgen ben je slechts 3 dagdelen van huis. Je volgt 2 keer een zaterdagochtend en een ochtend, middag op avond praktijk en je hebt de code 95 op zak!

Wij zijn gevestigd in Wijk en Aalburg, wanneer je uit Limburg is dit een stukje rijden. Maar het is de moeite waard, je zit namelijk geen hele dagen meer in de klas.

Wil je het snel halen? Ga dan voor de de dubbele punten cursussen. Met deze cursussen volg 2 keer 4,5 uur thuis (wanneer het jou uitkomt) en 2 x 2,5 uur klassikaal. Op deze manier haal je 14 uur in 1 ochtend.

Dit doe je 2 keer voor de theorie. De praktijk plannen we een andere keer in en duurt ook maar 2,5 uur. Dit kan met onze of met je eigen vrachtwagen.

code-95-e-learning

Hoe verlopen de cursusdagen?

Met de klassikale cursusdagen krijg je 2,5 uur les. Je kunt allerlei onderwerpen kiezen voor de code 95 Limburg. De thuisstudies volg je op desktop, laptop tablet of telefoon. Misschien zie je hier tegenop, maar het is zeer gebruiksvriendelijk.

Je hoeft geen examen af te leggen, het enigste wat je moet doen is de code 95 thuisstudie voldoende uren volgen en je moet zorgen dat je met het klassikale gedeelte aanwezig bent.

We mogen maximaal 2 cursussen per dag plannen. Deze plannen we altijd in de ochtend. Klik op bovenstaande button om alle code 95 Limburg cursussen te zien + de prijzen.

"Veel mensen vanuit Limburg weten ons al te vinden"

Kosten code 95 Limburg

2 cursussen

code-95-2-cursussen
€ 280,-

14 uur code 95

3 cursussen

€ 420,-
21 uur code 95

4 cursussen

€ 560,-
28 uur code 95

Code 95 pakket

code-95-volledig-pakket
€ 722,-
35 uur code 95

Kosten code 95 Limburg

2 cursussen

code-95-2-cursussen
€ 280,-

14 uur code 95

3 cursussen

€ 420,-
21 uur code 95

4 cursussen

€ 560,-
28 uur code 95

Code 95 pakket

code-95-volledig-pakket
€ 885,-
35 uur code 95
Ideaal! Ik zag eerst op tegen het volgen van les op de computer, maar het is mij uitstekend bevallen.
dick-code-95
Dick van Dieweren
Het mooiste is dat de chauffeurs in eigen tijd 20 van de 35 nascholingsuren kunnen behalen. 
Henk Zandstra
Met 2 ochtenden theorie en 1 avond praktijk de code 95 weer gehaald. Kan ik weer 5 jaar vooruit!
Johan West

Waar wacht je nog op? Meld je nu aan!

Code 95 Limburgnodig?

Ben je op zoek naar een cursus code 95 Limburg? Verloopt binnenkort je licentie en wil je op korte termijn de cursus code 95 Limburg volgen? Bij Kees de Vaan Opleidingen ben je aan het juiste adres. Wij bieden je graag onze jarenlange ervaring aan met het geven van online code 95 cursussen. Wij begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn om een cursus of een nascholing te volgen naast je werk. Kees de Vaan biedt jou daarom de mogelijkheid aan om in slechts 2 dagen de cursus code 95 Limburg volledig af te ronden. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en ben je benieuwd of deze manier ook voor jou geschikt is? Neem eens een kijkje op onze website en laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod. De cursus code 95 Limburg volg je bij de experts van Kees de Vaan Opleidingen. 

In een korte tijd de cursus code 95 Limburg afronden

Razendsnel jouw Code 95 Limburg halen? Het is van groot belang dat je op tijd de cursus code 95 behaalt. Iedere beroepschauffeur is verplicht om de regels te kennen en de benodigde kennis te hebben voordat je de weg op gaat. Volgens de code 95 richtlijn is elke beroepschauffeur verplicht iedere 5 jaar een nascholing van 35 uur te volgen. Kees de Vaan opleidingen biedt deskundige trainingen aan door heel Nederland die voldoen aan de eisen van SOOB en CBR. Een code 95 cursus moet 7 uur duren. Met thuisstudie volgt de chauffeur 4,5 uur per opleiding thuis op de laptop, pc, tablet of telefoon en de andere 2,5 uur klassikaal. Op deze manier hoef je niet veel vrije dagen op te nemen om de cursus of nascholing te volgen. Wij bieden je een unieke combinatie aan van e-learning en klassikale lessen. De hele dagen in de klas zijn voorbij!  Met 3 dagdelen heb je je gehele cursus code 95 op zak. Onze opleidingen zijn te volgen in heel Nederland. Het is ook mogelijk om in company de cursus code 95 of een nascholing te volgen. Wij werken met deskundig en gedreven instructeurs die graag voor je kaar staan. De cursus code 95 kun je volgen voor slechts 150 euro. Wij zijn dus jouw partner voor jouw Code 95 Limburg

Meer weten over de cursus code 95 Limburg?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw nascholing of cursus code 95? Je kunt altijd een kijkje nemen op onze website of contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen je graag meer over onze mogelijkheden om de cursus code 95 te volgen.