Code 95 halen

Haal je code 95 in slechts 3 dagdelen

Enorme tijdsbesparing

Ten opzichte van reguliere code 95
code-95-reiskostenbesparing

Reiskostenbesparing

We plannen 2 cursussen per dag
code-95-e-learning-besparing

In je eigen tijd

Bespaar op loon- en verleturen

Enorme tijdsbesparing

Ten opzichte van reguliere code 95
code-95-reiskostenbesparing

Reiskostenbesparing

We plannen 2 cursussen per dag
code-95-e-learning-besparing

In je eigen tijd

Bespaar op loon- en verleturen

cbr-code-95

Code 95 halen in 3 dagdelen..?

Code 95 halen in 3 dagdelen.. Dat kan toch helemaal niet! 

Een uitspraak die wij vaak horen, toch kan dit wel. Deze cursussen werken met thuisstudies. Als je bij ons een cursus boekt krijg je een thuisgedeelte wat je online volgt. Dit kan je thuis volgen op de desktop of laptop, maar ook onderweg op je tablet of telefoon.

Dit is de makkelijkste manier om je code 95 te halen. Wij plannen 2 van deze code 95 e-learning cursussen achter elkaar. Zo haal je 2 ochtenden alle theorie. Daarna plannen we naar wens nog een keer de praktijk in. Dit kan doordeweeks en op zaterdag.

Code 95 halen is niet moeilijk.. Je aanwezigheid telt. Ook tegen het thuisgedeelte moet je niet op zien. Iedereen kan dit volgen. Zelfs mensen die totaal geen ervaring hebben met de huidige techniek. Twijfel dus niet en neem contact met ons op.code-95-e-learning

Meer weten over code 95 halen

Bent je op zoek naar een bedrijf waar je code 95 halen kunt? Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf waar binnen twee dagen een code 95 halen mogelijk is? Bij code95cursus.nl bent je aan het juiste adres

Voor het behalen van een code 95 certificaat bieden wij je graag onze jarenlange ervaring aan. Onze instructeurs weten als geen ander hoe zij jou het beste van dienst kunnen zijn.

Een code 95 certificaat is van groot belang voor een beroepschauffeur van een vrachtwagen of een bus. Ben je al in het bezit van een Code 95 certificaat of diploma maar ben je op zoek naar een nascholing?

Snel je code 95 halen? Je haalt het bij ons makkelijk in 1 week. Om aan de code 95 te voldoen dien je 35 uur nascholing te volgen.


Code 95 halen met 3 uur per cursus, dat is lang genoeg..!

Wat kost code 95 halen

2 cursussen

code-95-2-cursussen
€ 280,-

14 uur code 95

3 cursussen

€ 420,-
21 uur code 95

4 cursussen

€ 560,-
28 uur code 95

Code 95 pakket

code-95-volledig-pakket
€ 722,-
35 uur code 95

Wat kost code 95 halen

2 cursussen

code-95-2-cursussen
€ 280,-

14 uur code 95

3 cursussen

€ 420,-
21 uur code 95

4 cursussen

€ 560,-
28 uur code 95

Code 95 pakket

code-95-volledig-pakket
€ 722,-
35 uur code 95
Ideaal! Ik zag eerst op tegen het volgen van les op de computer, maar het is mij uitstekend bevallen.
dick-code-95
Dick van Dieweren
Het mooiste is dat de chauffeurs in eigen tijd 20 van de 35 nascholingsuren kunnen behalen. 
Henk Zandstra
Met 2 ochtenden theorie en 1 avond praktijk de code 95 weer gehaald. Kan ik weer 5 jaar vooruit!
Johan West

Start nu direct met de code 95 halen!

Code 95 halen bij Code 95 Cursus.nl!

Wil je de cursus code 95 halen? Wil je binnen een korte tijd de code 95 halen zonder dat het al te veel tijd kost? Dan heten we je bij Kees de Vaan opleidingen van harte welkom. Wij bieden je de mogelijkheid aan om binnen 3 dagdelen de juiste code 95 cursus te behalen tegen een zeer scherpe prijs. Je kunt de cursus in company volgen, klassikaal en via e-learning. De mogelijkheden zijn divers en voor iedereen zit er wel de geschikte manier bij. Bij Kees de Vaan ben je aan het juiste adres voor professionele code 95 cursussen. Ben je benieuwd of wij de juiste cursus aan kunnen bieden? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en plan direct een cursus code 95 halen in. Voor het behalen van een nascholing of de cursus code 95 op korte termijn ben je bij Kees de Vaan aan het juiste adres.  code-95-aanmelden

Code 95 halen: snel, betrouwbaar en betaalbaar!

Direct jouw code 95 halen? Het kan! Kees de Vaan biedt al jarenlang diverse code 95 cursussen aan tegen zeer betaalbare prijzen. Al vanaf 150 euro kun je bij ons een cursus code 95 volgen en jouw code 95 halen. Vele beroepschauffeurs gingen je al voor en zij  hebben tegenwoordig altijd de benodigde papieren op zak om de weg op de mogen. Het is erg belangrijk dat je regelmatig de nascholing volgt. In de loop van de jaren zijn de maatregelen en richtlijnen aangescherpt of veranderd. Wil je niet dagenlang in de klas zitten om de cursus code 95 te behalen? Kees de Vaan biedt jou de mogelijkheid aan om binnen een paar dagen de cursus succesvol af te ronden. Wij bieden je een unieke combinatie aan van minimale klassikale lessen en e-learning. Je code 95 cursus behaal je bij Kees de Vaan met slechts 2,5 uur klassikale les. Alle opleidingen van Kees de Vaan zijn te volgen in het gehele land. Je kunt bij ons de cursus online, via e-learning of in company volledig afronden.  code-95-spoed

Meer weten over code 95 halen?

Wil je meer weten over het behalen van de cursus code 95? Wil je binnen een korte tijd de code 95 halen zonder dat het je veel vrije dagen kost? Bij Kees de Vaan bieden wij jou dé oplossing aan. Op onze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om je in te kunnen schrijven voor een nascholing of voor de eerste cursusdag. Wij zien je aanvraag graag tegemoet.