Code 95 cursus volgen?

Haal je code 95 makkelijk in 1 week

Enorme tijdsbesparing

Ten opzichte van reguliere code 95
code-95-reiskostenbesparing

Reiskostenbesparing

We plannen 2 cursussen per dag
code-95-e-learning-besparing

In je eigen tijd

Bespaar op loon- en verleturen

Enorme tijdsbesparing

Ten opzichte van reguliere code 95
code-95-reiskostenbesparing

Reiskostenbesparing

We plannen 2 cursussen per dag
code-95-e-learning-besparing

In je eigen tijd

Bespaar op loon- en verleturen

Ideaal! Ik zag eerst op tegen het volgen van les op de computer, maar het is mij uitstekend bevallen.
dick-code-95
Dick van Dieweren
Het mooiste is dat de chauffeurs in eigen tijd 20 van de 35 nascholingsuren kunnen behalen. 
Henk Zandstra
Met 2 ochtenden theorie en 1 avond praktijk de code 95 weer gehaald. Kan ik weer 5 jaar vooruit!
Johan West
code-95-e-learning

Hoe werkt het thuisgedeelte?

Veel mensen zien er tegenop om een code 95 cursus te volgen met e-learning. Maar de mensen die het eenmaal gedaan hebben willen niet meer anders!

De thuisstudie zijn leuk en makkelijk te volgen. Je hoeft ook geen officieel examen af te leggen dus zakken kan niet. 

Het thuisgedeelte voor deze code 95 cursus volg je thuis op de bank, onderweg tijdens je rust of het wachten bij de klant. Kortom, wanneer het jou het beste uitkomt. Is je interesse gewekt? Kijk dan eens bij onze prijzen & datums, hier staat exact aangegeven wat we de aankomende tijd gepland hebben. Ben je met een groep chauffeurs? Dan is het ook mogelijk om een in-company cursus code 95 te plannen.

Hele dagen in de klas zitten zijn niet effectief

Kosten code 95 cursus

2 cursussen

code-95-2-cursussen
€ 280,-

14 uur code 95

3 cursussen

€ 420,-
21 uur code 95

4 cursussen

€ 560,-
28 uur code 95

Code 95 pakket

code-95-volledig-pakket
€ 885,-
35 uur code 95

Kosten code 95 cursus

2 cursussen

code-95-2-cursussen
€ 280,-

14 uur code 95

3 cursussen

€ 420,-
21 uur code 95

4 cursussen

€ 560,-
28 uur code 95

Code 95 pakket

code-95-volledig-pakket
€ 885,-
35 uur code 95

Start nu direct met de code 95 cursus!

Code 95 cursus nodig?

Bent u op zoek naar een code 95 cursus? Is uw huidige opleiding verlopen of moet u uw eerste code 95 cursus behalen? Zoek dan niet verder. Voor de complete code 95 cursus of een herhaling van de code 95 cursus bent u bij Kees de Vaan aan het juiste adres. U vindt ons in het mooie dorpje Wijk en Aalburg. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij bieden u een unieke manier van nascholing aan, maar ook als u de complete code 95 cursus wilt volgen bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Wij zien uw aanvraag voor de code 95 cursus of voor de nascholing graag tegemoet.

Code 95 cursus in slechts 2 dagen

Bij Kees de Vaan bieden wij u de mogelijkheid om binnen een aantal dagen uw gewenste code 95 cursus te behalen. De lange dagen studeren in de klas zijn voorbij! U kunt de code 95 cursus afronden met slechts 2.5 uur klassikale les en thuisstudie. Wij bieden u de unieke combinatie aan van e-learning en klassikale lessen. Kees de Vaan werkt alleen met deskundige instructeurs die op de hoogte zijn van de laatste richtlijnen. Bent u op zoek naar een code 95 cursus bij u in de buurt? Wij bieden verschillende les locaties aan in heel Nederland. Bij Kees de Vaan kunt u de Code 95 halen in slechts 2 dagen. Klinkt dit u als muziek in de oren en bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. Wij bieden u een unieke manier aan voor zowel nascholing als voor het afronden van de complete cursus code 95.

Meer weten over Kees de Vaan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw cursus code 95 te behalen of bent u benieuwd of wij bij u in de buurt een klassikale les geven? Op onze website vindt u alles wat u nodig heeft om u in te schrijven voor de juiste cursus. Volgens de code 95 richtlijn is elke beroepschauffeur verplicht iedere 5 jaar 35 uur nascholing te volgen. Kees de Vaan opleidingen biedt deskundige trainingen aan door heel Nederland die voldoen aan de juiste eisen van SOOB en CBR.