CODE 95 CURSUS MET KWALITEIT

Op zoek naar een Code 95 cursus? Wij bieden een Code 95 cursus die werkt! Met onze unieke manier van lesgeven maken wij het voor iedereen makkelijk om de code 95 te halen. Deze opleidingen bevatten alle benodigde onderdelen om een chauffeur naar een hoger niveau te brengen.

De meeste van onze cursussen worden gegeven met e-learning. De voordelen hier van zijn:

  • Verhoging productiviteit van een chauffeur
  • Besparing in reiskosten
  • E-learning is de ideale manier om kennis te vergaren.
  • De kosten zijn van deze cursussen zijn lager t.o.v. reguliere cursussen

Met deze cursussen volgt een chauffeur na het online gedeelte nog 2,5 uur klassikaal. Dit is lang genoeg en perfect om iemand bij de les te houden. Ook voor het praktijkgedeelte kunnen de cursussen op deze manier gepland worden.

Kies een plaats hier beneden om de cursusdatums te bekijken. Bedrijf met meer dan 10 personen? Wij werken in-company door heel Nederland, vraag hier een offerte aan.

Hoe verloopt de code 95 cursus?

Na het aanmelden van een cursus ontvangt een chauffeur een email met een uitnodiging voor het online en het klassikale gedeelte. 10 dagen voor aanvang kan er begonnen worden met het online gedeelte.

Is er een examen aan verbonden?

Er is een examen verbonden om te testen of een chauffeur zelf de e-learning gevolgd heeft.

Hoe zit het de wijzigingen bij het CBR?

Op deze manier de code 95 halen is mogelijk tot eind 2019. Daarna gaat het er het een en ander veranderen. In plaats van 4,5 uur mag er dan nog maar 2,5 uur e-learning gevolgd worden.

Code95cursus.nl

  • Lage kosten
  • Flexibel met het inplannen
  • Bespaar enorm op loon- en verleturen
  • Ervaren & deskundige instructeurs
  • Code 95 volgen wanneer het uitkomt

Code 95 voor bedrijven

Code95cursus.nl is een onderdeel van Kees de Vaan opleidingen. Met bedrijven stemmen wij graag een pakket op maat af. Neem contact met ons op via 0416-693068 of vraag een offerte aan via onderstaande button:

Offerte aanvragen

Code 95 cursus nodig?

Bent u op zoek naar een code 95 cursus? Bent u op zoek naar een nascholing van de cursus code 95? Bij Kees de Vaan in Wijk en Aalburg bent u aan het juiste adres. Wij bieden u verschillende lespakketten aan die u klassikaal maar ook via e-learning kunt volgen. U kunt Code 95 cursus al halen met slechts 2,5 uur klassikale les. De lange dagen in de schoolbanken zijn voorbij! Bent u benieuwd of de lespakketten van Kees de Vaan iets voor u zijn? Bent u op zoek naar een klassikale cursus voor u en uw medewerkers? Bij Kees de Vaan staan wij u graag te woord. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor het inplannen van een cursusdag maar ook om uw vragen aan ons te stellen. Bij Kees de Vaan bent u aan het juiste adres als u de cursus code 95 in uw eigen tempo en op een tijd die u uitkomt, wilt halen.

Kees de Vaan opleidingen: de code 95 cursus specialist

Tijd voor een Code 95 cursus? Bij Kees de Vaan vindt u verschillende opleidingen voor buschauffeurs, maar ook kunt u terecht voor de code 95 cursus. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende lespakketten die u kunt volgen op een tijdstip dat het u past. Wij bieden u de unieke combinatie aan van thuisstudie met klassikale lessen. U kunt bij ons niet alleen terecht om uw cursus te halen maar wij bieden ook nascholing aan. Is uw cursus bijna verlopen? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. Bij ons kunt u de Code 95 halen in slechts 2 dagen. Al voor 150 euro kunt u een nascholing of cursus bij ons afnemen. Onze opleidingen zijn te volgen in het gehele land. Onze deskundige instructeurs geven u graag les op verschillende locaties. Op onze website vindt u een overzicht van onze aankomende cursus dagen. U kunt u zich hiervoor online inschrijven. Met 3 dagdelen heeft u de gehele code 95 op zak.

Meer weten over code 95 cursus?

Bent u benieuwd of de online cursus iets voor u is? Bent u op zoek naar een cursus die u kunt volgen wanneer het u uitkomt? Bij Kees de Vaan vertellen wij u graag meer over onze verschillende lespakketten. Door een cursus van Kees de Vaan te volgen via een e-learning systeem bespaart u veel reistijd en u kunt in de avonduren uw cursus afronden. Het enige wat u hoeft te doen is 2,5 uur een klassikale les te volgen bij u in de regio.