CODE 95 CURSUS MET KWALITEIT

Op zoek naar een Code 95 cursus? Wij bieden een Code 95 cursus die werkt! Met onze unieke manier van lesgeven maken wij het voor iedereen makkelijk om de code 95 te halen. Deze opleidingen bevatten alle benodigde onderdelen om een chauffeur naar een hoger niveau te brengen.

De meeste van onze cursussen worden gegeven met e-learning. De voordelen hier van zijn:

  • Verhoging productiviteit van een chauffeur
  • Besparing in reiskosten
  • E-learning is de ideale manier om kennis te vergaren.
  • De kosten zijn van deze cursussen zijn lager t.o.v. reguliere cursussen

Met deze cursussen volgt een chauffeur na het online gedeelte nog 2,5 uur klassikaal. Dit is lang genoeg en perfect om iemand bij de les te houden. Ook voor het praktijkgedeelte kunnen de cursussen op deze manier gepland worden.

Kies een plaats hier beneden om de cursusdatums te bekijken. Bedrijf met meer dan 10 personen? Wij werken in-company door heel Nederland, vraag hier een offerte aan.

Hoe verloopt de code 95 cursus?

Na het aanmelden van een cursus ontvangt een chauffeur een email met een uitnodiging voor het online en het klassikale gedeelte. 10 dagen voor aanvang kan er begonnen worden met het online gedeelte.

Is er een examen aan verbonden?

Er is een examen verbonden om te testen of een chauffeur zelf de e-learning gevolgd heeft.

Hoe zit het de wijzigingen bij het CBR?

Op deze manier de code 95 halen is mogelijk tot eind 2019. Daarna gaat het er het een en ander veranderen. In plaats van 4,5 uur mag er dan nog maar 2,5 uur e-learning gevolgd worden.

Code95cursus.nl

  • Lage kosten
  • Flexibel met het inplannen
  • Bespaar enorm op loon- en verleturen
  • Ervaren & deskundige instructeurs
  • Code 95 volgen wanneer het uitkomt

Code 95 voor bedrijven

Code95cursus.nl is een onderdeel van Kees de Vaan opleidingen. Met bedrijven stemmen wij graag een pakket op maat af. Neem contact met ons op via 0416-693068 of vraag een offerte aan via onderstaande button:

Offerte aanvragen

Code 95 cursus halen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een code 95 cursus geeft? Bent u een beroepschauffeur en is uw code 95 verlopen? Bent u daarom op zoek naar een code 95 cursus, zodat u weer aan het werk kunt? Dan bent u bij code95cursus.nl aan het juiste adres! Tegenwoordig moeten alle beroepschauffeurs in heel Europa voldoen aan code 95 om als beroepschauffeur de weg op te gaan. Om deze cursus te behalen dient u 35 uur nascholing te volgen. Beginnende chauffeurs moeten deze cursus ook halen, alleen dan noemen ze dit basiskwalificatie. Dit kan overigens ook bij Kees de Vaan. Deze cursus is ingevoerd om de vakbekwaamheid van beroepschauffeurs te waarborgen, een hogere verkeersveiligheid te behalen, een beter imago aan de chauffeursbranche en een minder hoge uitstoot van vrachtwagens kan een bijdrage leveren aan een beter milieu.

Code 95 cursus met e-learning

De meeste tijd van de cursus wordt gegeven via e-learning. Dit heeft als voordeel dat u een besparing in reistijd heeft, omdat het meeste thuis gedaan kan worden. E-learning staat er ook om bekend dat het de ideale manier is om kennis te vergaren. De kosten van deze cursussen  zijn veel lager dan tegenover reguliere cursussen, omdat er niemand voor de groep hoeft te staan die les geeft. De basis leert u via de e-learning en de puntjes op de ‘ï’ worden gezet tijdens de klassikale lessen. U hoeft namelijk nog maar 2,5 uur klassikale les te volgen. Dit is lang genoeg en perfect om iemand bij de les te houden. Ook het praktijkgedeelte van de cursus kan op deze manier ingepland worden.

Het verloop van de code 95 cursus

U kunt zich aanmelden via de website voor de code 95 cursus. Na het aanmelden ontvangt u van ons een email met een uitnodigingen voor het online en het klassikale gedeelte van de cursus. 10 dagen voordat de klassikale les gepland staat, kunt u beginnen met het online gedeelte van de cursus. U wordt automatisch aangemeld voor het examen dat onlosmakelijk verbonden is met de cursus. Hierin wordt er getest of u de cursus met een voldoende heeft afgesloten.

Over Kees de Vaan

Kees de Vaan biedt meer dan 20 opleidingen aan. Bent u nog op zoek naar een opleiding naast de code 95? U kunt altijd even de website bekijken of er een opleiding of cursus tussen staat waar u interesse in heeft.