CODE 95 BEHALEN DIE WERKT

Wilt u graag uw code 95 behalen, alleen geen hele dagen in de klas zitten? Wilt u graag op uw eigen tempo leren? Dat kan bij ons! U kunt uw code 95 behalen door middel van een gedeelde thuiscursus. Zo kunt u zelf bepalen op welke snelheid u wilt leren. Komt het even niet uit, dan kunt u het verplaatsen naar een later moment. Heeft u onverwachts een dag vrij, dan kan dit ook in een dag tijd doorlopen worden. Bij ons kunt u de code 95 behalen in slechts 2 dagen! Twee dagen bent u bij ons maar kwijt om de cursus te volbrengen. Heeft u een bedrijf en heeft u meerdere personen die willen deelnemen aan deze cursus? Dan gaan wij graag samen met u in gesprek over een groepskorting zodat u nog goedkoper uit bent. De cursus los kost echter maar 150 euro bij ons en kan bijna niet goedkoper. Zien wij u binnenkort in Wijk en Aalburg verschijnen om de cursus te volbrengen?

De meeste van onze cursussen worden gegeven met e-learning. De voordelen hier van zijn:

  • Verhoging productiviteit van een chauffeur
  • Besparing in reiskosten
  • E-learning is de ideale manier om kennis te vergaren.
  • De kosten zijn van deze cursussen zijn lager t.o.v. reguliere cursussen

Code 95 behalen  en meer

U kunt bij ons niet alleen code 95 behalen, wij bieden ook cursussen aan voor EHBO/BHV, VCA, Heftruck, Digitale tachograaf, Techniek, Criminaliteitspreventie en Vernieuwde verkeersregels. Deze kunnen ook in combinatie met de code 95 behaald worden. De meeste opleidingen hebben een gedeelte e-learning en een aantal uren klassikaal. Heeft u al eerder een opleiding bij ons gedaan? Dan weten wij dat u niet meer anders wilt. Ideaal om zelf uw uren in te vullen. Heeft u nog geen opleiding bij ons gedaan? Velen gingen u voor en komen steeds bij ons terug vanwege de methode die wij aanhouden. Heeft u geen ervaring met de computer en bent u bang dat het e-learning gedeelte daardoor niet gaat lukken? Geen probleem, wij helpen u net zolang totdat u het onder de knie heeft en kan beginnen. Ons systeem is gebruiksvriendelijk en totaal niet moeilijk. Wij zijn het adres voor het code 95 behalen.

Daarom Cbrcod95.nl

  • Lage kosten
  • Flexibel met het inplannen
  • Bespaar enorm op loon- en verleturen
  • Ervaren & deskundige instructeurs
  • Code 95 volgen wanneer het uitkomt

Code 95 voor bedrijven

Cbrcode95.nl is een onderdeel van Kees de Vaan opleidingen. Met bedrijven stemmen wij graag een pakket op maat af. Neem contact met ons op via 0416-693068 of vraag een offerte aan via onderstaande button:

Offerte aanvragen

Snel uw code 95 behalen

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u code 95 behalen kunt? Ben u op zoek naar de nascholing van de cursus code 95? Zoek dan niet verder! Bij CBR Code 95 Kees de Vaan bent u aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid aan om bij een professionele rijschool de door u gewenste Code 95 cursus te behalen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u op de beste manier les kunnen geven. Daarnaast is de keuze helemaal aan u. U kunt door middel van e-learning uw cursus bij ons volgen met daarnaast 2,5 uur klassikale les op een locatie in uw omgeving. Er zijn locaties door het gehele land. Onze instructeurs bieden u graag hun kennis en vaardigheden aan. Wilt u de code 95 behalen bij een professioneel bedrijf? Bij CBR Code 95 Kees de Vaan staan wij graag voor u klaar.

Code 95 behalen bij Kees de Vaan

Snel uw code 95 behalen? Kees de Vaan is al jarenlang een begrip in de regio en ver daarbuiten. Vele cursisten weten ons gemakkelijk te vinden. Omdat wij een unieke manier van lesgeven aanbieden kunt u op uw eigen tijd en in uw eigen tempo uw cursus voltooien. U kunt bij Kees de Vaan uit verschillende lespakketten kiezen. Wij komen graag bij u op locatie maar u kunt zich ook inschrijven voor een cursus op een locatie van Kees de Vaan. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om vanuit uw huis de code 95 cursus te volgen via e-learning. De keuze is aan u. Bent u benieuwd wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Wij bieden u een ruim aanbod van verschillende pakketten. Ook voor een nascholing bent u bij ons aan het juiste adres. De combinatie van e-learning met klassikale lessen is voor vele werkende chauffeurs een uitkomst! Vele cursisten gingen u al voor. Wordt u de volgende cursist die met een code 95 behalen de deur uitloopt?

Meer weten over code 95 behalen?

Wilt u meer weten over code 95 behalen? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze medewerkers staan u graag te woord. Bent u benieuwd naar de kosten wat het kost om de code 95 cursus te volgen? Wij bieden u al cursussen aan vanaf 150 euro. In slechts drie dagdelen heeft u de complete Code 95 cursus op zak. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.