Praktijkcursus code 95
10 november 2019 
in Blog

Praktijkcursus code 95

Praktijkcursus code 95 volgen? Om aan de code 95 te voldoen dien je minimaal één praktijkcursus te volgen. Dit kan in een hele dag met 2 personen, of met thuisstudie. Een aanrader zijn de cursussen met thuisstudie, met deze cursussen volg je 4,5 uur thuis vanaf je bank en krijg je 2,5 uur praktijktraining. Op deze manier bespaar je op verleturen en kosten.

>> Praktijkcursus code 95 inplannen

Welke cursussen kun je volgen voor code 95 praktijk?

Er zijn diverse trainingen zoals het nieuwe rijden, BBS (Behaviour Based Safety), rijoptimalisatie, en schadepreventie. De cursus die het meest gevolgd wordt is de cursus het nieuwe rijden. Met deze brandstofbesparende cursus worden er doorgaans besparingen gehaald tussen de 7 en 15%. Dit leidt niet alleen tot een kostenbesparing in brandstof, maar ook in onderhoud.

Waar kan ik deze cursus volgen?

Je kunt bij ons uit de volgende locaties kiezen:

  • Utrecht
  • Wijk en Aalburg

Ben je met 3 personen of meer? Dan kan de cursus ook op het bedrijf gepland worden. We plannen dan de volgende tijden in:

  • 07:30 – 10:30
  • 10:30 – 13:30
  • 13:30 – 16:30

Zo kunnen we er 3 dag per dag plannen en is een chauffeur maar 3 uur in plaats van 8 uur van het werk af.

Wat zijn de kosten van een code 95?

Onze losse cursussen regulier of met e-learning kosten €280,- per persoon. De prijs is gebaseerd op het rijden met eigen auto en kan afgesproken worden naar wens. Voor bedrijven hebben wij staffelprijzen, neem contact met ons voor meer info.

Kunnen jullie SOOB subsidie regelen?

Ja, voor 2020 is dit € 75,- per persoon. Wij regelen alles met SOOB.

Geen eigen vrachtauto?

Geen probleem, voor een kleine meerprijs (€34,-) is het mogelijk om een auto van ons te gebruiken. Je rijdt dan in een DAF XF (handgeschakeld of automaat) of met een Merceds Actros (automaat)

code-95-praktijk

Dit is de makkelijkste manier om code 95 praktijk te behalen

De cursus volg je gemakkelijk op laptop, tablet of telefoon. Ook wanneer je niet handig bent met computers is deze les gemakkelijk te volgen. De online leeromgeving is namelijk erg gebruiksvriendelijk.

 

>> Praktijkcursus code 95 inplannen

Over de schrijver
Code95cursus.nl is een onderdeel van Kees de Vaan opleidingen uit Wijk en Aalburg. Al sinds 1964 verzorgen wij opleidingen in de Transport & Logistiek. Ons doel is om de code 95 zo efficiënt mogelijk in te plannen. Dit doen we niet alleen op onze locaties, maar ook in-company bij bedrijven in heel Nederland. Dagelijks werken wij met 15-20 enthousiaste docenten & instructeurs aan het opleiden van mensen.
Reactie plaatsen