CODE 95 HALEN IN 1 WEEK?

Bent u op zoek naar een bedrijf die code 95 halen aanbiedt? Wij bieden code 95 halen aan via e-learning, waarbij er een gedeelte klassikaal lesgegeven wordt en het andere deel via e-learning volbracht wordt.

Wilt u graag code 95 halen of moet u een herhaling doen, omdat de code verlopen is? Wij bieden zowel de nieuwe cursussen aan als de herhalingscursussen voor code 95.

Doordat wij grotendeels de cursus via e-learning aanbieden, kunt u op uw eigen tempo de stof thuis doornemen. Geen hele dagen in de klas zitten, maar op eigen tempo door de stof heen gaan. Code 95 halen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Daarnaast is de cursus bij ons in slechts 2 dagen te behalen! Wij gaan graag met bedrijven in gesprek als er meerdere chauffeurs zijn die code 95 willen halen. In overleg maken wij een pakketprijs, zodat u nog meer voordeel heeft.
De meeste van onze cursussen worden gegeven met e-learning. De voordelen hier van zijn:

  • Verhoging productiviteit van een chauffeur
  • Besparing in reiskosten
  • E-learning is de ideale manier om kennis te vergaren.
  • De kosten zijn van deze cursussen zijn lager t.o.v. reguliere cursussen

Code 95 halen en meer

Met meer dan 25 opleidingen behoren wij tot één van de grootste opleiders van Noord- Brabant. Bent u op zoek naar een bedrijf dat naast code 95 ook EHBO/BHV, VCA, Heftruck, Digitale tachograaf, Techniek, Criminaliteitspreventie en Vernieuwde verkeersregels cursussen aanbiedt?

Vraag vrijblijvend informatie aan over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

CBR Code 95

  • Lage kosten
  • Flexibel met het inplannen
  • Bespaar enorm op loon- en verleturen
  • Ervaren & deskundige instructeurs
  • Code 95 volgen wanneer het uitkomt

Code 95 voor bedrijven

Code95cursus.nl is een onderdeel van Kees de Vaan opleidingen. Met bedrijven stemmen wij graag een pakket op maat af. Neem contact met ons op via 0416-693068 of vraag een offerte aan via onderstaande button:

Offerte aanvragen

Het verloop van de code 95 halen

De cursusduur bedraagt 4,5 uur via e-learning en 2,5 uur klassikale les. Ik hoor u denken, dat is kort? Wij begrijpen heel goed dat u niet meer hele dagen in de klas wilt zitten en hebben daarvoor dé oplossing, e-learning.

Naast dat u maar twee dagen kwijt bent om de cursus te halen, is uw opdrachtgever of uzelf ook beter af met deze oplossing. Dit scheelt namelijk enorm in loon- en verletkosten en voor u in vrije tijd. Na aanmelding op de website ontvangt u een ontvangstbevestiging. In de ontvangstbevestiging vindt u de data terug wanneer u bij Kees de Vaan in Wijk en Aalburg wordt verwacht.