CODE 95 HALEN IN 1 WEEK?

Bent u op zoek naar een bedrijf die code 95 halen aanbiedt? Wij bieden code 95 halen aan via e-learning, waarbij er een gedeelte klassikaal lesgegeven wordt en het andere deel via e-learning volbracht wordt.

Wilt u graag code 95 halen of moet u een herhaling doen, omdat de code verlopen is? Wij bieden zowel de nieuwe cursussen aan als de herhalingscursussen voor code 95.

Doordat wij grotendeels de cursus via e-learning aanbieden, kunt u op uw eigen tempo de stof thuis doornemen. Geen hele dagen in de klas zitten, maar op eigen tempo door de stof heen gaan. Code 95 halen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Daarnaast is de cursus bij ons in slechts 2 dagen te behalen! Wij gaan graag met bedrijven in gesprek als er meerdere chauffeurs zijn die code 95 willen halen. In overleg maken wij een pakketprijs, zodat u nog meer voordeel heeft.
De meeste van onze cursussen worden gegeven met e-learning. De voordelen hier van zijn:

  • Verhoging productiviteit van een chauffeur
  • Besparing in reiskosten
  • E-learning is de ideale manier om kennis te vergaren.
  • De kosten zijn van deze cursussen zijn lager t.o.v. reguliere cursussen

Code 95 halen en meer

Met meer dan 25 opleidingen behoren wij tot één van de grootste opleiders van Noord- Brabant. Bent u op zoek naar een bedrijf dat naast code 95 ook EHBO/BHV, VCA, Heftruck, Digitale tachograaf, Techniek, Criminaliteitspreventie en Vernieuwde verkeersregels cursussen aanbiedt?

Vraag vrijblijvend informatie aan over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

CBR Code 95

  • Lage kosten
  • Flexibel met het inplannen
  • Bespaar enorm op loon- en verleturen
  • Ervaren & deskundige instructeurs
  • Code 95 volgen wanneer het uitkomt

Code 95 halen bij Code 95 Cursus.nl

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u code 95 halen kunt? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf waar binnen twee dagen een code 95 halen mogelijk is? Bij CBR Code 95 Kees de Vaan bent u aan het juiste adres. Voor het behalen van een code 95 certificaat bieden wij u graag onze jarenlange ervaring aan. Onze instructeurs weten als geen ander hoe zij u het beste van dienst kunnen zijn. Een code 95 certificaat is van groot belang voor een beroepschauffeur van een vrachtwagen of een bus. Bent u al in het bezit van een Code 95 certificaat of diploma maar bent u op zoek naar een nascholing? Bij CBR Code 95 Kees de Vaan helpen wij u graag verder. U vindt bij ons verschillende pakketten. Onze instructeurs bieden u de mogelijkheid aan om via e-learning en klassikale lessen uw nascholing bij ons te voltooien. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor Code 95 halen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Wij bieden u verschillende pakketten en lesdagen aan. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet.

Code 95 halen met e-learning

Snel uw Code 95 halen? Bij CBR Code 95 Kees de Vaan heeft u ook de mogelijkheid om de cursus vanuit huis te volgen. Door middel van een thuisstudie kunt u in uw eigen tempo en in uw eigen tijd de cursus gedeeltelijk voltooien. Op deze manier wordt u niet verwacht op een locatie en u bespaart veel tijd. U kunt uw cursus namelijk gedeeltelijk thuis in de avonduren voltooien. Naast onze e-learning pakketten volgt u slechts 2,5 uur klassikale les per cursus. De combinatie van e-learning en klassikale lessen is voor vele werkende chauffeurs een uitkomst! Bij ons kunt u de Code 95 halen in slechts twee dagen. Wij bieden u een unieke manier van nascholing aan die u op elk gewenst tijdstip zelf in kunt vullen. Lange dagen in de klas zijn voorbij bij CBR Code 95 Kees de Vaan. De Code 95 halen doet u bij de deskundige instructeurs van Kees de Vaan.

Meer weten over Code 95 halen?

Wilt u meer weten over het behalen van de Code 95? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze cursussen. Wij bieden u cursussen aan voor slecht 150 euro. De opleidingen die wij u aanbieden zijn te volgen door het hele land. In slechts drie dagdelen heeft u de complete Code 95 cursus op zak.