CODE 95 HALEN IN 1 WEEK?

Bent u op zoek naar een bedrijf die code 95 halen aanbiedt? Wij bieden code 95 halen aan via e-learning, waarbij er een gedeelte klassikaal lesgegeven wordt en het andere deel via e-learning volbracht wordt.

Wilt u graag code 95 halen of moet u een herhaling doen, omdat de code verlopen is? Wij bieden zowel de nieuwe cursussen aan als de herhalingscursussen voor code 95.

Doordat wij grotendeels de cursus via e-learning aanbieden, kunt u op uw eigen tempo de stof thuis doornemen. Geen hele dagen in de klas zitten, maar op eigen tempo door de stof heen gaan. Code 95 halen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Daarnaast is de cursus bij ons in slechts 2 dagen te behalen! Wij gaan graag met bedrijven in gesprek als er meerdere chauffeurs zijn die code 95 willen halen. In overleg maken wij een pakketprijs, zodat u nog meer voordeel heeft.
De meeste van onze cursussen worden gegeven met e-learning. De voordelen hier van zijn:

  • Verhoging productiviteit van een chauffeur
  • Besparing in reiskosten
  • E-learning is de ideale manier om kennis te vergaren.
  • De kosten zijn van deze cursussen zijn lager t.o.v. reguliere cursussen

Code 95 halen en meer

Met meer dan 25 opleidingen behoren wij tot één van de grootste opleiders van Noord- Brabant. Bent u op zoek naar een bedrijf dat naast code 95 ook EHBO/BHV, VCA, Heftruck, Digitale tachograaf, Techniek, Criminaliteitspreventie en Vernieuwde verkeersregels cursussen aanbiedt?

Vraag vrijblijvend informatie aan over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

CBR Code 95

  • Lage kosten
  • Flexibel met het inplannen
  • Bespaar enorm op loon- en verleturen
  • Ervaren & deskundige instructeurs
  • Code 95 volgen wanneer het uitkomt

Code 95 halen bij Code 95 Cursus.nl!

Bent u op zoek naar code 95 halen? Bent u een beginnende beroepschauffeur of zit u al jaren in het vak en wilt u graag code 95 halen? Dan bent u bij Kees de Vaan aan het juiste adres. Code 95 halen is onderdeel van Kees de Vaan en biedt u een unieke manier van cursus volgen aan. Wanneer u een voertuig gaat besturen waar een C- of D- rijbewijs voor nodig is, is het verplicht om een code 95 op uw rijbewijs te hebben. Hierin worden de richtlijnen en ontwikkelingen in de branche aangeleerd en is iedereen die beroepsmatig de weg op gaat verzekerd van de nieuwste informatie. Op het moment dat u een basischauffeur bent en nog geen ervaring in het vak heb, dan is een basiskwalificatie nodig. Ook deze kwalificatie kunnen wij aanbieden. Op het moment dat u voor 2008 uw C- of D- rijbewijs in bezit gekregen heeft, hoeft u geen basiskwalificatie meer te volgen, maar kunt u gebruikmaken van de nascholing.

Code 95 halen en meer

Wilt u uw Code 95 halen? Heeft u momenteel al een code 95 op het rijbewijs staan, maar verloopt deze binnenkort? De code 95 aantekening is 5 jaar geldig. Op het moment dat de code 95 verloopt is het noodzaak dat u deze verlengt. Verlengt u deze cursus niet op tijd, dan mag u niet meer beroepsmatig de weg op. Iedere 5 jaar bent u verplicht om 35 uur nascholing te volgen. Wij weten dat u bij een nascholing al veel informatie weet en bieden u een andere manier van leren aan. Bij ons kunt u via e-learning een gedeelte volgen. Zo kunt u zelf bepalen wanneer u welke delen volgt. Heeft u pauze en even niets te doen? Pak het e-learningsgedeelte erbij en zorg dat u de nodige stof doorgenomen heeft op het moment dat u bij ons op locatie aankomt. De laatste 2,5 uur bespreken wij klassikaal op een afgesproken locatie.

Het verloop van code 95 halen

Bij code 95 halen wordt er vooral ingezoomd op verkeer en techniek, administratie goederenvervoer of personenvervoer en cases administratie. Doordat de ontwikkelingen snel veranderen is het belangrijk om te handelen naar aanleiding van een gepaste methode. Wij geven u deze informatie en gaan met u aan de gang met de kneepjes van het vak. In de meeste gevallen heeft u als beroepschauffeur een code 95 nodig. Toch zijn er een aantal uitzonderingen. Wilt u graag weten welke uitzonderingen er zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u er meer over.